Hvad

Efter utallige opfordringer åbner jeg nu op for et helt nyt tilbud til dig, nemlig  INDRETNINGSHJÆLP. Gælder både til dig privat & hvis du har brug for råd i din butik ! Udover det økologiske bæredygtige og naturlige til babyer børn og dig – læs min butik ANIEL.DK – har jeg en utrolig stærk og solid trang, der måske kan hjælpe dig med, hvor skabet skal stå. Det kan være du lige er flyttet ind og ikke kan placerer farmors London sofa med tilhørende spejl, det kan være altanen er total håbløs efter din mening, det kan være vasketøjskurven bare er helt forkert, eller noget helt fjerde eller femte – intet er for stort småt dumt eller pinligt at spørge mig om, jeg har prøvet lidt af hvert.

Jeg er uddannet dekoratør, har efterfølgende brugt 5 år på at arbejde med vinduesdekoration, og i vinduernes fodspor hjulpet helt almindelige mennesker med deres helt almindelige problemer derhjemme.

Jeg er meget ærlig og det er min time pris også sølle 650,- for første time incl. kørsel & moms(i Københavns området) tips råd og vejledning – derefter 500,- pr. time incl. kørsel & moms, og der er rigtig mange ting der kan løses på bare en time.

Jeg er jo i den heldige situation at ANIEL også har en gardin afdeling ANIEL GARDINER sjovt nok, den står min mand Erik for og han kan altså bare noget med metervarer og gardiner, så hvis vi efterfølgende, vores første møde hjemme hos dig, syntes der er et gardin-problem, kommer Erik gerne på besøg og i modsætning til mig besøger han dig ganske gratis for tips råd og vejledning.

Som sagt er intet for stort småt dumt eller pinligt, men jeg må alligevel lige nævne mine stærke sider og der hvor der er flest ideer:

Soveværelser i blide farver & økologiske tekstiler

Børneværelser hvor orden er tiltrængt

Badeværelser der trænger til nyt i form af lækkert tilbehør

Entreer der trænger til et nyt pust

Altaner hvor intet gro, men med blomster og hygge, kan blive en oase & et frirum

 &

Lamper og lys i alle rum

 

2 Responses to Hvad

 • Hej Anette
  Jeg er i den heldige situation at min lille baby i form af mit firma Krummelurens vokser og vi har fået fingrene i en gammel stald, hvor vi er i gang med at etablere værksted og showroom/butik.
  Det er en helt rå stald på 100 m2 der bliver delt i to, så lidt under halvdelen bliver brugt til værksted og resten til showroom/butikken.
  Butikken skal opbygges af æblekasser, gamle møbler og hvad vi ellers kan finde.
  Krummelurens sælger vores eget design i beton og derudover er vi forhandler af bla Chic Antique.
  Jeg kunne godt bruge din hjælp og din inspiration til hvordan jeg får opbygget et lækkert råt men samtidig hyggelig miljø i den gamle kostald

  Jeg ser frem til at høre fra dig
  Hilsen Lotte

  • Kære Lotte …..
   Ser altså først den her besked nu! Ved godt det er længe siden vi prøvede at fatale noget sammen. Bare så du ved at jeg nu HAR læst den her besked. Ikke så tit jeg selv er på min BLOG – hvad også er for dårligt, men tiden ….. Du kender det jo nok selv. Håber I har fået styr på stalden 🙂 Og held & lykke
   KH Anette Fremover hvis du skal ha fat på mig brug min mail aniel@aniel.dk til min butik – den åbner jeg hver dag året rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *